LIONNE ARTS

Mijn naam is Lionne Arts. Ik ben sinds 2006 gediplomeerd Shiatsu-therapeut.

Uit nieuwsgierigheid en de wil om te leren, ben ik bij de Shiatsu terecht gekomen. Tijdens mijn zwangerschap had ik last van bekkeninstabiliteit. Ik ben toen via de yoga bij een shiatsutherapeut beland, waardoor mijn enthousiasme werd gewekt. Nadat mijn interesse was gewekt, heb ik een drie-jarige opleiding bij Qing-Bai gevolgd tot Shiatsu-therapeut. Om mensen te kunnen helpen, te steunen en het verhelpen van hun klachten, op een andere manier dan in de reguliere geneeskunde , trekt mij erg aan.

Daarnaast zag ik de Shiatsu ook als een aanvulling op mijn westerse opleiding tot verpleegkundige. Het is onbruikbaar tijdens het werk in het ziekenhuis, maar het is wel bruikbaar om de mens in zijn geheel te zien. Het maakt mij nog steeds blij om te behandelen en te ervaren wat mensen op de mat of tafel ervaren.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Daardoor worden de Shiatsu behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed, naargelang u verzekerd bent. Om aangesloten te mogen zijn, ben ik verplicht bijscholingen te volgen die zowel westers als Chinees geori├źnteerd zijn.

Vensestraat 10

6599 AP Ven-Zelderheide

lionneavg@home.nl

0485-519162

06-38919634

Lid Zhong